CONDITII PENTRU INTERNARE

DOCUMENTE NECESARE

Pentru internare aveti nevoie de CARDUL DE SANATATE  si urmatoarele documente:

1. Bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist din ambulator;   valabil 30 zile

2. Buletin de identitate;

3. Dovada de asigurat:
– cupon de pensie;
– adeverinta de salariat
– adeverinta CAS
– adeverinta de elev / student / militar n termen

Informati medicul si personalul medical despre:  orice alte afectiuni de care ati suferit sau suferiti n momentul actual.tratamentele pe care le-ati urmat sau le urmati n prezent. Tratamentele cronice indicate de alti specialisti vor fi continuate dupa informarea si cu acceptul medicului chirurg si anestezist si n ziua interventiei. Va rugam sa informati medicul daca sunteti sub tratament cu Aspirina, Trombostop, Sintrom, Plavix sau alte medicamente hipocoagulante. Tratamentul cu Aspirina se va ntrerupe cu cel putin 5 zile naintea interventiei chirurgicale. De asemenea, tratamentul cu contraceptive orale combinate trebuie ntrerupt cu 8 zile nainte de interventie, iar protectia mpotriva unei sarcini nedorite trebuie asigurata prin alte metode.
alergii, sensibilitati deosebite la orice fel de medicament, aliment sau subsanta, organica sau anorganica, precum si despre eventuale reactii deosebite aparute ca urmare a administrarii sau contactului cu vreun produs.
eventuale restrictii de ordin medical impuse de optiuni de constiinta sau de credinta.
anumite obiceiuri alimentare personale sau diete pe care doriti sa le respectati pe perioada internarii, pentru ca personalul sa vi le poata asigura.